Om Gulventreprise Danmark A/S

ProfilGulventreprise Danmark A/S er Danmarks største gulventreprenør bestående af tre datterselskaber:

Datterselskaberne beskæftiger tilsammen cirka 130 medarbejdere og er geografisk placeret, så vi med lethed kan levere kvalitetssikrede løsninger til hele Danmark.

Gulventreprise Danmark A/S er leveringsdygtig i al solafskærmning, alle typer undergulve og gulve, og vi tilbyder at lave servicekontrakt på dine gulve.

Dit projekt starter som en idé – i samarbejde med os bliver det til virkelighed.

Fortæl om dine tanker, idéer, indretningsønsker og forventninger til slidtage og levetid, så sørger vi for, du får den løsning, der matcher bedst. Vi besigtiger, opmåler, gennemfører eventuelle fugtmålinger og vender tilbage med konkrete forslag til materialer, farver, prøver, økonomi og en gennemarbejdet tidsplan.

Se mere om de produkter Gulventreprise Danmark A/S kan levere her på siden.

Kvalitet og miljø

Vores arbejdsgange er beskrevet i et internt kvalitetssystem, og gulventrepriserne kvalitetssikres efter Gulvbranchens kvalitetssikringssystem, der garanterer kvalitet i alle projektets faser.

Ved enhver opgave gennemgår vi produkter, arbejdsprocesser og affaldshåndtering for at sikre, at der tages størst muligt hensyn til miljøet.

Grundig planlægning giver det bedste resultat

Vi arbejder projektorienteret med enhver opgave, så alle faser nøje planlægges inden opstart. Dermed er du sikret, at den færdige løsning fuldt ud svarer til dine forventninger, og at arbejdet udføres professionelt inden for de givne tidsrammer og under størst mulig hensyntagen til brugere og/eller øvrige håndværkere.